Dekori Šitum d.o.o. nastali su iz obrta Šitum dekor, zbog velikog zanimanja i plasmana robe na hrvatskom i inozemnom tržištu. Deset godina rada u obrtu i brojne reference bile su nam garancija da se upustimo u osnivanje tvrtke Dekori Šitum d.o.o.

Dekori Šitum d.o.o. danas su obiteljska tvrtka koja uspješno radi više od 24 godine. Pružamo najkvalitetnija rješenja i cjelovitu uslugu u području tekstila. U mogućnosti smo u najkraćem roku ispuniti sve zahtjeve svojih klijenata, uz najpovoljnije troškove i najpotpunije informacije.

Opremanje hotela i raznih drugih javnih i privatnih objekata tekstilom, i ostalim asortimanom naša je glavna zadaća. Iza sebe imamo višegodišnje iskustvo koje svakodnevno nadograđujemo, te se kontinuirano usavršavamo i educiramo. Imamo vlastitu specijaliziranu proizvodnju, veleprodaju te tim stručnjaka (suradnja s arhitektima i dizajnerima) gdje pomno radimo na opremanju i uređenju objekata.

Surađujemo kao direktni uvoznici repromaterijala s najvećim svjetskim renomiranim kućama koje proizvode zavjese, dekore, damaste, karniše, roloe. S ponosom možemo reći da svaki naš klijent odabirom naše tvrtke postaje naš dugogodišnji klijent te kod nas za svoj novac dobivate najbolji omjer cijene i kvalitete. Naši proizvodi su visoke kvalitete i njihova upotreba je dugotrajna.